tirsdag 30. november 2010

Bestefar - vi savner deg så, men en dag møtes vi igjen

I dag er det 3 dager siden du døde, tiden har på en måte stoppet opp. Det kjennes så uvirkelig, som at det på en måte ikke er sant. Men jeg vet jo innerst inne at det er sant, dødsannonsen stod i fvn i dag. Den var så fin, så uendelig fin. Nok en gang kom tårene trillende nedover kinnene mine. Jeg tenker tilbake på tiden vi fikk sammen med deg! Du var godheten sjøl, du hadde ikke en eneste uvenn. Du var den beste bestefaren vi kunne få. Du ble nær 89år, du var klar til det siste. Vi var heldige som fikk så mage fine år sammen med deg. Jeg vil takke deg kjære bestefar for det spesielle og fine forholde vi to hadde, vi hadde noe unikt. Bare du og jeg, jeg vil bare si takk. Du hadde mye vondt den siste tiden, det var liksom ikke deg å sitte bare der i en stol og ikke kunne gjøre noe. Du var en mann som hadde arbeidsnever, du var en mann som lærte oss mangt. En dag skal vi møtes igjen i himmelen. Du har fått hvile nå kjære bestefar <3

Trygt ved Guds hjerte gjemt,
Elsket og aldri glemt.


onsdag 24. november 2010

Deilig å komme til sivilsasjonen

Da var vi tilbake her i Cairns, hvor vi startet turen. Vi kom her i går kveld etter å ha vært 2 dager i jungelen. Jungelturen var veldig grei. Vi startet i en slags dyrepark, deretter gikk turen videre til regnskogen, hvor vi gikk oss en tur for så å avslutte med en båttur på elva. Vi fikk sett mage dyr og fugler, noen vi hadde sett tidligere på turen og noen nye! På kvelden bar det av sted til plassen vi skulle overnatte. Vi endte opp langt inne i skogen, blant reine spøkelseshus. Ikke fast strøm eller vann, og mat fantes det svært lite av. Så sultne ble vi!






Denne krokodilla var ganske liten i følge guiden!

Her er vår lille spøkelseshytte. I Noge hadde de kanskje fått en stjene på denne campen. Var helt falleferdig det meste som var her, og reint var det aldeles ikke.

søndag 21. november 2010

Litt av hvert fra Port Douglas

Det er vår siste dag her i Port Douglas, i morgen reiser vi ut i jungelen (regnskogen). Der blir vi i en natt!
I dag har vi vært på markede å sett, er som pakkisbuane på dyrkue. Så da kan dere jo tenke dere hvor mye fint det er å få kjøpt der, hehe. I går slapppet vi bare av, var en liten tur på stranda å koste oss.

På vei til markede, det regner i dag også!

Markede

Denne kirka var den eneste i Port Douglas i 1986, og er nå veldig populær å gifte seg i. Det er et stort vindu bak alteret, med en fantastisk utsikt over havet.

Pass på!


Four mile beach



Sliten etter en liten tur på stranda

Jeg har fått en strek i panna, hehe

onsdag 17. november 2010

Port Douglas og revet

Vi kom til Port Douglas den 16 nov. forsatt uten bagasje. Vi sjekker inn på hotellet eller leilighetskomplekset, og får greie på at koffertene er på vei. Koffertene kommer på kvelden i ni tiden, noe vi er veldig gla for ettersom det begynner å bli dårlig med reint tøy!




I dag bar det ut på revet, vi ble hentet med buss utenfor leiligheten og kjørt til båten. Båten vi tok ut var ganske ny og vi besøkte tre forskjellige rev før vi var hjemme igjen klokka halv 5.









God natt

Da prøver vi igjen!

Nå er vi kommet til Port Douglas, men skal fortelle litt mer om turen til Kuranda som vi begynnte på tidligere. Vi var først i en koala park, der vi så koala, slanger, krokkodiller, wallabies og kenguru.




Deretter gikk turen til fugleparken. Hvor vi traff på mange forskjellige fugler, deriblant en pappegøye som la sin elsk på Bjørnar, hehe. Noe han ikke synes var så stas!




Etter fugleparken gikk vi tilbake til stasjonen, der vi nå tok taubane ned igjen.


Vi avsluttet dagen med et show om aboriginerne og hvordan de levde før. Dette ble litt langtrukken synes vi. men anlt i alt en veldig fin tur :) 

mandag 15. november 2010

Kuranda, skyline og aboriginere

Vi reisete med buss som hentet oss på hotellet kvart på 8, deretter tar vi tog opp til Kuranda. Hvor vi går rundt å ser i boder, er i fuglepark og koala park.


Flere bilder kommer senere, har litt problemer med pcèn i dag!

Klem fra Kjersti og Bjørnar

søndag 14. november 2010

Cairns....


vi komme til Cairns flyplass, derfra tok vi buss til hotellet. koffertene våre, de kom ikke med flyet, og er igjen i london. det første vi måtte gjøre var å ut å handle, siden vi gikk i langbukse og tykk genser. her var det 31 grader, så vi var temmelig gjennom svette. vi er på vei til butikkene å det føste vi møter utenfor hotellet er de største og ekleste flaggermusene jeg har sett. de i norge er ingenting i forhold til disse. de er større enn en måke! hufffffff.

Frokosten vår, søndag 14 november



Fly kaos!



På sola flyplass, vi venter på flyet.


Ja, det var litt kaos. Vi kom til London hvor det var dårlig vær. Vi løp som gale til gateèn vi skulle til, derfra gikk det med buss til flyet som vi ikke kom med. Så da var det bare å ta bussen tilbake og finne Sas sin informasjon for å få boket om. Vi slo følge med to eldre svenske karer, som var veldig hyggelige. de skulle også med fly til Abu Dhabi for så å videre. Vi fikk boket om å igjen måtte springe som gale for å komme på et annet fly som nå gikk via singapor. dette rakk vi akkurat å komme med :) så da var vi på vei igjen. Nå med singapor airlines og ikke etihad som vi egentlig skulle videre med.

 Vi har akkurat satt oss i setene, så kommer de med varme vaskekluter til å vaske seg med på hendene. deretter kommer de med vårt første måltid på den ca 12 timer lange flyturen. Flyet var veldig fint og veldig god service :)
Maten vår, til og med jeg kunne spise den, hehe.
flyvertinnene var nydelig kledd, hehe!

vi nærmer oss singapor
vi nærmer oss Cairns <3