tirsdag 29. mars 2011

Reiser til New York i morgen

Avreisen nærmer seg med stormskritt, og i dag gjenstår det bare litt pakking. Jeg skal ha med pc'en over til USA, men jeg tror nok det blir lite internett-tid. Ettersom jeg vil oppleve mest mulig den tiden vi er der. Men jeg håper å få oppdatert bloggen litt underveis. Det er jo koselig å se hvordan vi har det!
Onsdagen går med til reising, et lite informasjonsmøte, bli kjent rundt Time Square og en skikkelig amerikansk middag på kvelden.
Vi blir 3 netter i New york, og skal da bo på Edison hotel som vist nok bare ligger noen få skritt fra Time Square.
Torsdag blir det sightseeing tur, så shopping til vi ikke kan orke mer, og befaring på Empire State Building.
Fredag starter vi med morgenseminar, før det så bærer ut igjen for å shoppe. På kvelden er det show på Broadway – Mamma Mia :)
Lørdag er planen at vi drar sørover til Washington DC, turen tar ca 4,5 time. Vi skal bo på Captiol Skyline Hotel, hvor det skal være gåavstand til det meste.
Søndag starter med felles frokost på hotellet. Vi blir så hentet for sightseeing tur i DC. Deretter går turen til flyplassen for så og reiser hjem i to puljer.
Mandag er vi hjemme igjen i Norge.

søndag 27. mars 2011

Pakke, på tide vel?

Jeg tenker at det kan være lurt å starte med pakkinga til turen på onsdag… Vi reiser nemmelig til stavanger på tirsdag etter jobb for å sove hos noen venner. Da slipper vi å kjøre så tidlig på onsdag, og kan nyte noen timer ekstra i senga før vi setter kursen mot USA. Vi reiser fra sola, via København og så til New York.

Kan være litt smart å ha gått gjennom det man skal ha med seg før man stapper det ned i kofferten. Ikke at jeg har snøring på hva jeg faktisk skal ha på meg da!

Kofferten min er helt ny ettersom den gamle gikk i stykker på vei hjem fra Australia <3
Jeg gleder meg veldig til å oppleve et nytt land! Jeg elsker og reise, og gleder meg like mye hver gang. Både til å oppleve en ny kultur, få møte menneskene som bor der og se alt New York og Washington DC har å by på :)
Ha en fortsatt fin søndag, klem klem

fredag 25. mars 2011

Snart sommer - tid for å stille klokka

Natt til søndag 27.03.11 er vi et skritt nærmere sommeren, da skal vi stille klokka en time fram.
(bilde - wikipedia)

onsdag 23. mars 2011

Vårtegn

Våren holder på å slå skikkelig rot her på Sørlandet, snøen smelter sakte men sikkert og det begynner så smått å bli varmere i været.....

 I hagen skjer det også ting! Blomstene begynner å titte fram, og jeg nyter det, vi har nemlig hatt snø her nå så lenge jeg kan huske!



I går tok jeg meg en spasertur, på jakt etter vårtegn. Å jeg har sett årets første snøklokker! Ja, det er nesten et mirakel, for fortsatt har vi en del snø igjen.


På kvelden var jeg på besøk hos Juliana og Øystein, lille Matheus kom til verden for en uke siden. Og nå var det min tur til å se den lille. Han var så nydelig, med mørkebrunt hår.
Stille og rolig, lå han i vugga å koste seg <3


Ønsker alle en strålende dag, klem fra meg



søndag 20. mars 2011

Herlig helg på hytta

Etter en helg på hytta er det bare en ting å si - herlig! Sol, snø, bål, akebrett, appelsin, kakao, gode venner, blader og ski på tv. Det er hytteliv for meg!


Uten internett-tilgang og dårlig mobildekning får man mer fokus på det rolige livet. Og det trenger vi en gang iblant, stille og rolig, og man kan være mye ute i naturen. Jeg liker at hyttelivet representerer noe helt annet enn det vi har hjemme hver dag.


Komme opp til et kaldt hus med bare noen få grader inne, og snømåking hører også med.


Innekos med fyr i ovnen, blader og spill.

Med strålende vær tar vi nok turen snart igjen!


Ha en fortsatt god kveld, stor klem fra meg :)


mandag 14. mars 2011

I vinduskarmen...

Har vi en nydelig hvit orkidè.

Orkidèer er noen fantastisk fine blomster, som jeg liker veldig godt. Men jeg har en som er en smule spesiell!
Den fikk vi av ett vennepar, når vi flyttet inn i huset for over ett år siden.  Og det aller beste med akkurat denne orkidèen er at den har blomstret konstant hele tiden. Det har vært blomster på den fra den dagen vi fikk den i januar i fjor, og den blomstrer fremdeles den dag i dag. Den har bare to grener, så den er ikke spesielt stor heller. Men blomstre det kan den :) ....

onsdag 9. mars 2011

Snart USA-tur!

I slutten av måneden reiser vi av sted igjen, sist var vi til Australia denne gangen går turen til USA. Vi skal til New York ogWashington DC.
Egentlig hadde vi ikke tenkt oss på tur igjen med det første, men når min mann fikk en mail fra jobb om tur til USA, kunne vi ikke takke nei.
Vi blir 62 reiselystne personer som skal avsted, med visshet om at vi kommer til å bli enn enda mer sammensveiset gjeng enn den vi allerede er.
ERV- Teknikk har avdeling både i Kristiansand og i Lyngdal. Begge avdelingene reiser sammen på tur. Og jeg vil bare si tusen takk for at dere gjør dette mulig for både de ansatte og oss som følge. Dette setter vi stor pris på og vi gleder oss masse til turen:)

Jeg vet at det er mange der ute som lurer på hva ERV- Teknikk står for, og det skal jeg forklare dere nå:
E = elektro
R = rør
V = ventilasjon
Så vil jeg bare få ønske alle en riktig god kveld :)

tirsdag 8. mars 2011

Et søtt lite nattbord...

Dette lille nattborde fikk jeg da jeg var liten. Med tre små skuffer var det plass til alt en liten jente kunne tenke seg.  

Så fikk jeg dilla på å fornye/pusse opp møbler, og da sto også det lille nattbordet for tur. Fra før av holder vi jo på å male skrivepulten hvit, og derfor ville jeg også ha nattbordet hvit.


Ble veldig fornøyd med resultatet:)

Klem

søndag 6. mars 2011

Helga er snart forbi...

Har hatt en herlig helg, med fastelavens feiring i herlig påskesol. Vi har brent bål og kost oss med pølser, kakao, kvikk-lunsj og appelsiner ;)


Vår søte pysekatt koste seg i solen, endelig har det begynt å bli litt varmere i været, og snøen har begynt å smelte. Dette liker vi <3
På kvelden var vi hos svigers, hvor vi spiste fastelavensboller og kake.
Håper dere alle har hatt en herlig søndag.


Klem fra meg



fredag 4. mars 2011

Boligmessa

I dag har vi vært på bolig messa "Gjør din Bolig bedre", i Kristiansand. Det er nå 3 året på rad vi stikker innom messa.

boligmesse.no

Det var koselig, men vi gikk tomhendt hjem! Eller dvs, ingen varer, men tonnevis med kataloger, prislister, reklameblad, messetilbud, og denslags! Så, lesestoffet er det vel ingenting i veien med! :D
Vi smilte av selgere som ropte til seg kunder, og absolutt gjorde en god innsats. Og vi smilte av selgere som satt bak standen sin, med armene i kryss, og ikke gjorde NOE innsats for å selge noe som helst!

tirsdag 1. mars 2011

Alle mine prosjekter

Huset bærer preg av at jeg har alt for mange prosjekter på gang samtidig! Ting står stablet og være skal det bli!

Det nytter ikke å sitte i sofaen og vente på at våren skal komme. Snøen ligger her i store mengder, og da er det koselig å kunne drive på inne med ting man liker å gjøre.


Det er deilig å kunne få unnagjort de ”små” prosjektene, før de store er i gang igjen.