fredag 12. august 2011

I morgen...

er det årets loppemarked/auksjon på Audnastrand, og i dag er vi på plass for å rydde til.. Audnastrand er en leirskole som ligger ved Snik i Vest-Agder.
Den store happeningen begynner kl. 10.00, men allerede lenge før den tid er mange gamle og noen yngre klare i køen for å komme først inn. Det er et syn å se på når dørene åpnes og alle stormer inn. Det må bare opplevens!!!! Auksjonen begynner kl. 12.00, og vi håper værgudene er med oss slik at auksjonen kan holde utendørs :) Da setter folk frem klappstolene og er klar for å by på varene de har sett seg ut tidligere.
Kom, kom…..

mandag 8. august 2011

Det spirer og gror...

Seeee den nysådde plenen vår. Sådde for en uke siden, men den har allerede kommet opp ca. 2 cm. Så dette kommer til å gå unna.






Fortsettelse følger senere ;P

torsdag 4. august 2011

Her er jeg igjen...

... etter noen uker med pause. Det har vært både godt og nødvendig, tankene og følelsene har kvernet rundt, men nå er jeg her :)
Ferien er godt i gang, og sommeren har virkelig kommet. Sist mandag reiste vi og to vennepar av sted, og turen gikk til Sverige nærmere bestemt Ullared.



Langt inne på den svenske landsbygda ligger butikken Gekås. Gekås er et kjempe stort kjøpesenter, som noen sikkert har sett på Tv. Jeg har selv fulgt med på serien, og synes det virker utrolig harry der, men å reise dit det vil vi.
Inne i senteret var det utrolig mange mennesker og minst like mange handlevogner. Jeg må innrømme at jeg i perioder tenkte: "Det her gidder jeg ikke! Men forsatte det gjorde vi”
Kjøpesenteret har virkelig alt man kunne tenke seg, prisene er lave og utvalget enormt. Handlevognen ble stadig fullere og fullere, og bekymringer om hvordan vi skulle få plass til alt med 4 personer i bilen begynte så smått og komme.
Så var dagen kommet for hjemmreise, takboksen, bilen og camp-letèn ble fult opp til randen. Og etter en tur på nordby senteret var det så vidt plass til en knappenål.
På ferja ville ikke bilen stoppe (daue) og den ene døra ville ikke opp. Så kom vi i land og ble stoppet i tollen, bilen ville fortsatt ikke daue og jeg kommer krypende ut på førersiden. Tollerne spurte om bilen var godkjent og vi fikk oss en god latter, og svarte at bilen bare hadde en dårlig dag. Så var det bare å kjøre videre etter de hadde sett å full bilen var, med brus, bacon og en hau med ullaredposer.

Tusen takk for en super tur <3