torsdag 28. november 2013

Vi har vært på tur igjen med ERV-Teknikk:)


 
Å ta turen gikk til de forente arabiske emirater, nærmere bestemt Dubai. Eller skal vi si fantastiske Dubai! Jeg har ikke opplevd maken til luksus. Skyskrapere så langt øyet kunne se, utrolige bygninger, arkitektur, og alle mulige slags byggverk. Det må bare oppleves. Jeg har aldri før sett en så plettfri by. Det var ikke så mye som et støvkorn å se. Uansett hvor man befant seg, var det alltid noen som vasket rundt deg.

 
 
Ørkensafari, med kjøring i sanddynene, middag og underholdning i beduinleir. Kamelridning på en sur kamel. En fantastisk opplevelse med en fantastisk gruppe mennesker, der man fikk stiftet nye bekjentskaper :)


Shoppingsentrene var gigantiske og superfine. Uendelig med butikker, digert akvarium, skøytebane, tivoli og ikke minst skibakke med stolheis. De har virkelig alt. På doen var det to damer som vasket doen etter hver gang noen hadde vært på do! Det skulle ha vært i Norge.

Avstandene var store og taxi ble flittig brukt. Billige og pålitelige, overalt var det en taxi å få tak i.

 
 
Biler som vi bare kan drømme om i Norge, var det mange av. Ja det var ikke mange gamle biler der å se. Utenfor kjøpesentrene på kvelden var de stilt opp på rekke og rad. Det var ett syn i seg selv.

Å i Dubai er virkelig alt gull det som glitrer, jeg har aldri før sett noe lignende. Gullmarked med uendelig med gullbutikker, alt en jente/dame kan ønske seg. Ikke hadde de hatt ordentlig ran på over 20 år heller, hadde dette vært i Norge hadde alt vært stjålet før dagen var omme. Å når man først er i en by med så mye gull, må man selvfølgelig kjøpe med seg noen skatter hjem :)

 
 
Så var dagen kommet for hjemreise, og kvelden ble avsluttet med en koselig felles middag på en fin resturante. Nydelig utsikt over ett fantastisk fonteneshowet utenfor det gigantiske kjøpesenteret Dubai Mall. 
 
Tusen takk for en fantastisk tur ERV-Teknikk