onsdag 13. juni 2012

Pjusken, vi savner deg



Vår kjære pysekatt, du betydde ufattelig mye fos oss. Du ble bare 3 år, men tre gode år fikk vi sammen med deg. Du elsket å leke, selv om du var blitt voksen var det like gøy.  Alt som rørte seg skulle du utforske og gjerne fange, det var ikke få ganger du kom hjem med fangst. Time etter time kunne du sitte under fuglebrettet å vente på det rette øyeblikket før du slo til, å mange ganger fikk du det du ventet på.


Du likte best å drikke rennende vann fra vasken, gjerne mens vi var på badet og du hadde selskap. Maten var det så som så med, du viste hva du ville ha å matskåla skulle alltid være full, så du bunnen var det bare for oss å fylle på før du spiste videre. Vi var like kresne du og jeg :)

En dusj i ny og ne sa du heller ikke nei til, når du kjente det varme rennende vannet komme koste du deg. Å så deilig det var å bli dulla med.

Var vi av sted og svigerfar passet deg, var du godt fornøyd, men enda bedre var det når vi kom hjem igjen. Den store bustete halen gikk rett til værs, du kom løpende og du mjauet i vei.

Du hadde en fantastisk personlighet, alle likte deg. Selv hønene hos naboen koste seg i ditt selskap, du passet på de og gjerne ertet de litt. Du var en morsom pysekatt :) Jeg tenker tilbake på turene vi gikk sammen, de var fine, vi snakket sammen og koste oss. Opp i skogen, bort for å hente posten, ned til elva, selv på fisketur til fossen var du med. Hvor enn vi gikk ville du være med ;)

Skulle ønske jeg fikk sagt farvel, skulle ønske du ikke måtte dra nå.. Det er vondt å miste deg, selv om du var en katt. Vi kommer aldri til å glemme deg<3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så hyggelig at du tar deg tid til å besøke bloggen min! Blir veldig glad om du legger igjen en liten hilsen :)